Hamilton wint Grand Prix van Duitsland

Caption: McLaren Formula One driver Lewis Hamilton of Britain takes a corner during the German F1 Grand Prix at the Nuerburgring circuit, July 24, 2011. REUTERS/Alex Domanski (GERMANY - Tags: SPORT MOTOR RACING) Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Duitsland. Foto Reuters / Alex Domanski

Lewis Hamilton heeft zojuist de Grand Prix van Duitsland gewonnen.

De Engelse McLaren-coureur bleef in zijn Formule 1-bolide Fernando Alonso (Ferrari) en Mark Webber (Red Bull) voor. Het is de tweede overwinning voor Hamilton dit seizoen. Eerder won hij de Grand Prix van China.

Wereldkampioen Sebastian Vettel werd vierde op de Nürburgring, de eerste keer dit seizoen dat hij niet eerste of tweede wordt. Vettel heeft al zes overwinningen op zijn naam dit seizoen.

Bekijk hier het klassement.

    • Hans Klis