Vlotbouwen en planklopen met AZ

ALKMAAR - 21-07-2011 - AZ - alternatieve training, Foto AZ Media / Ed van de Pol, <a href ="http://www.edvandepol.nl">www.edvandepol.nl</a>

Gekker wordt het niet meer, dachten ze bij AZ na het paaseieren zoeken op de training dat Co Adriaanse ooit bedacht. Coach Gert-Jan Verbeek nam de jongens gisteren mee naar recreatiegebied Jagersveld in Zaandam, en dat levert prachtplaten op.

De selectie van AZ laaft zich zo te zien aan de kokosnotenestafette, planklopen, katapultbouwen en het onvermijdelijke vlotbouwen. Het seizoen staat weer voor de deur en alleen apekooi ontbreekt nog in de feestvreugde. De Amerikaanse aankoop Jozy Altidore (vooraan op het blauwe springkussen) moet gedacht hebben waarin hij in godsnaam aanbeland is. Bekijk de foto’s op AZ.nl.

    • Bart Hinke