Komkommernieuws

Britt niet blij met Playboy-geruchten

Rotterdam. - Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk wil graag een naaktreportage met realityster Britt Dekker (18), zei hij gisteren in het AD. „Britt is net meerderjarig en ziet ze er ook niet niet bepaald verkeerd uit.” Dekker, die bekend werd door de RTL-programma’s Take me out en Echte meisjes in de jungle, is niet blij met de geruchten. In reactie op een van haar volgers op Twitter die het „F*cking Vet” vindt dat Dekker uit de kleren gaat, twittert de blondine: „F*cking Niet Vet...” (AD)

Woerdsense ‘schert’ blijkt niet te bestaan

Utrecht. - Het schert bestaat niet. De kruising tussen een schaap en een hert zou in Woerden rondlopen, maar Maarten Pieterse van de Universiteit Utrecht zet grote vraagtekens bij de ontdekking. Kruisingen tussen diersoorten komen wel vaker voor in de natuur. Eerdere voorbeelden zijn de zezel (ezel en zebra), de lijger (leeuw en tijger) en de muilezel (paard en ezel). Volgens Pieterse liggen het hert en het schaap te ver van elkaar af om samen jongen te krijgen. Het schert in Woerden zou dan ook niet het gevolg zijn van een romance tussen een schaap en een hert, maar het resultaat van een gewone paarsessie tussen schapen. Pieterse denkt dat het in Woerden gaat om een Soay-schaap. Dat is een schapenras waarvan de dieren vaak nogal klein uitgevallen zijn. (RTV Utrecht)

Paris Hilton loopt weg bij tv-interview

Rotterdam. - Paris Hilton is boos weggelopen tijdens een tv-interview met ABC-journalist Dan Harris. Hij confronteerde haar met de dalende kijkcijfers van haar realityshow The world according to Paris en vroeg of het succes van tv-bekendheid Kim Kardashian de oorzaak was. Hilton zuchtte, stond op en liep weg. Later kwam ze terug en werd het interview alsnog afgerond. (AD)