Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Geopolitiek

Stuntje VN: zijn dit borsten of billen? (antwoord in update)

Vrij Nederland gaat de nieuwsluwe zomer te lijf met bloot. Op de cover van het nummer van deze week prijken… borsten? Of toch billen? Het weekblad maakt er een quiz van.

Update 16.30 uur Stopt uw wild gegis: het antwoord is gegeven. Het betreft borsten.

Morgen ligt ie in de winkel, de seksspecial van Vrij Nederland (pay off: omdat het moet). Maar de preview van de cover staat al online.

Vanmiddag maakt het blad bekend om welke lichaamsdelen het gaat. Hoofdredacteur Frits van Exter (‘VN mocht wel iets feestelijker worden’) wil tot die tijd alleen de beginletter kwijt:

Twitter avatar fexter frits van exter @coverjunkie @billenfan @mheditor @fmleemeijer @patrcejw @wimspijkers namens @coverjunkie geven we een tip: het begint met een B

Wat denken jullie? De comments staan open.

VN plaatst zich overigens in een kleine traditie van witty sexcovers, kijk maar naar de omslagen van recente nummers van Granta en Folia. In beide gevallen is er overigens geen twijfel over het afgebeelde lichaamsdeel: