Komkommernieuws

Vrouw heeft extra tepel op voetzool

Rotterdam. - Een extra tepel op de voetzool van een Engelse vrouw (22) deed onderzoekers versteld staan. Dat meldt het Engelse tabloid The Sun. Tussen de 1 en 5 procent van de bevolking heeft een extra tepel, maar zelden bevindt die zich onder het middel. De onderzoekers vermoeden dat de voetzooltepel wel eens uniek kan zijn. De vrouw heeft er geen last van. Haar derde tepel oogt en voelt hetzelfde als een normale tepel. Er groeien zelfs haren op. (NRC)

Ben Saunders geeft gehandicapten niks

Hoorn. - Ben Saunders geeft niemand voorkeursbehandelingen. De zanger wordt soms pissig van de extra aandacht die voor gehandicapten wordt gevraagd. Hij hoeft niet zo nodig de ‘goede Ben’ uit te hangen. „Moet ik dan elke gehandicapte knuffelen? Alleen omdat iemand in een rolstoel zit?”, vraagt Ben zich af in tijdschrift Grazia. De talentenjachtwinnaar zegt veel verzoekjes te krijgen van ongeneeslijk zieken of gehandicapten. „Ze vragen of ik bij hen thuis kan komen”, vertelt hij. „Dan antwoord ik dat ik dat niet ga doen, omdat ik hen toch niet beter kan maken.” (Novum)

Het nieuwe planking

Rotterdam. - Eerst was er planking, daarna volgde owling. Nu is de nieuwe internethype leisure diving, schrijft de NOS op haar site. De regels: spring in het water terwijl je een ‘leisure pose’ aanneemt en zorg dat er een foto wordt gemaakt van het moment dat je door de lucht zweeft. De website leisurdive.com legt uit dat het belangrijk is dat de sprong echt is, dat er een vrijetijdselement in zit en dat de gezichtsuitdrukking volledig ontspannen is. (NRC)