Correctie

Marc Bolland, chief executive officer of Marks & Spencer Group Plc, right, listens during a session on the fourth day of the World Economic Forum (WEF) Annual Meeting 2011 in Davos, Switzerland, on Saturday, Jan. 29, 2011. The World Economic Forum in Davos will be attended by a record number of chief executive officers, with a total of 2,500 delegates attending the five-day meeting. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg *** Local Caption *** Marc Bolland Bloomberg

Marc Bolland

In de illustratie bij het artikel Cameron was gevaarlijk dik met de Murdochs (19 juli, pagina 4 en 5) staat bij Mark Bolland, een Britse pr-adviseur en oud-medewerker van prins Charles, de foto afgedrukt van Marc Bolland, de Nederlandse topman van het Britse kleding- en voedingswarenconcern Marks & Spencer. Marc Bolland, die eerder onder meer bij Heineken werkte, heeft niets te maken met het afluisterschandaal, noch met de in de illustratie genoemde Guy Black.