Bijna klaar voor de World Solar Challenge: Twentse studenten testen aerodynamiek

WFA45T:SOLAR-AUTO GETEST IN WINDTUNNEL:MARKNESSE;19JUL2011- De Twentse solar-auto, van team 21connect, die 16 oktober verschijnt aan de start van de World Solar Challenge is vandaag in een windtunnel getest. De groep van 18 studenten willen uitzoeken hoe ze de aerodynamisch de auto momenteel is. De test is gedaan in Markelo waar een windtunnel van de DNW (Duits Nederlandse Windtunnels) staat.WFA/hm/str.Harm Meter
WFA45T:SOLAR-AUTO GETEST IN WINDTUNNEL:MARKNESSE;19JUL2011- De Twentse solar-auto, van team 21connect, die 16 oktober verschijnt aan de start van de World Solar Challenge is vandaag in een windtunnel getest. De groep van 18 studenten willen uitzoeken hoe ze de aerodynamisch de auto momenteel is. De test is gedaan in Markelo waar een windtunnel van de DNW (Duits Nederlandse Windtunnels) staat.WFA/hm/str.Harm Meter WFA HARM METER