Video: Is this the end of the Beastie Boys?

http://youtu.be/vhH9Y6q3Hhk

De Beastie Boys en weer een lange videoclip? Yep. Overeenkomsten met hun andere bekende korte films: het gaat wederom om een groot uitgevallen videoclip, hij is net als ‘Sabotage‘ geregisseerd door de gelauwerde regisseur Spike Jonze en dient net als de eerste release van Hot Sauce Committee Pt. 2 ter promotie van een single van dat album.

Dit maal zijn het echter niet de Beastie Boys in levende lijve (met plaksnor) of goed lijkende celebrities, maar actiepoppen van de legendarische hiphoppers die de show stelen. Het heeft te maken met schieten, vuur, messen, haaien, zombies en de Yeti. En dat alles om de nieuwe single ‘Don’t Play No Game That I Can’t Win’, inclusief gastrol voor zangeres Santigold, te verkopen. Kijken maar.