Verdachte dubbele moord Middelburg opgepakt

De verdachte van de dubbele moord op een echtpaar in Middelburg is rond 12.00 uur vanmiddag opgepakt. Dat melden de Telegraaf en RTL Nieuws. Vannacht opende de politie een klopjacht op de voortvluchtige man.

Bij de aanhouding zou de politie meerdere waarschuwingsschoten hebben gelost en de verdachte bij of op een begraafplaats in Middelburg hebben aangehouden. Dat gebied werd vanochtend al door de politie afgezet.

De klopjacht op de verdachte, een blanke, magere man van 29 jaar oud, begon vannacht. Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat een ernstig misdrijf was gepleegd aan de Hooge Meestraat. Daar vonden agenten een dode vrouw en een zwaargewonde man. De man overleed later in een ziekenhuis.

Bij de zoektocht werd onder meer een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten ingezet.

Hieronder de begraafplaats in Middelburg, met middenonder de Hooge Meestraat.


View Larger Map

    • Lex Boon