Klopjacht na dubbele moord in Middelburg

De Zeeuwse politie heeft vannacht een klopjacht op een verdachte geopend nadat een 55-jarige vrouw en een 59-jarige man in Middelburg zijn omgebracht. De dader is volgens de politie een bekende van de twee.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat een ernstig misdrijf was gepleegd aan de Hooge Meestraat. Daar vonden agenten een dode vrouw en een zwaargewonde man. De man overleed later in een ziekenhuis.

De dader was gevlucht. Naar hem is onder meer met een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten gezocht. Het gaat om een blanke, magere man tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij draagt donkere kleding en loopt volgens de politie mank. In verband met de opsporing is het gebied rond de begraafplaats in Middelburg afgezet. De politie onderzoekt wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Volg op Twitter @politiezld voor de laatste tweets over de opsporing.

Hieronder de begraafplaats in Middelburg, met middenonder de Hooge Meestraat.


View Larger Map