Stemmen over Mario Been

‘Wij zijn ontzettend blij dat Mario Been onze nieuwe hoofdtrainer is. Hij weet als geen ander hoe deze club in elkaar zit en heeft zich daarnaast de afgelopen jaren geprofileerd als een uitstekende trainer, die het beste uit een spelersgroep kan halen.”

Eric Gudde, algemeen directeur Feyenoord, 28 januari 2009

„Uiteraard wil hij niet dat Feyenoord degradeert, maar één plaatsje boven de streep en veel kommer en kwel is voor hem ideaal. Dan stapt hij op het juiste tijdstip in en wordt hij de Barack Obama van Feyenoord.”

Johan Derksen, voetbaljournalist,30 januari 2009

„Want laat duidelijk zijn dat het niet de Mario Been Show wordt. We gaan het met z’n allen doen Ik ben TiTaTovenaar niet.”

Mario Been, toen nog aanstaand trainer Feyenoord, 1 februari 2009

„Over een paar maanden gaan we allemaal weer met opgeheven hoofd over straat, dat kan ik nu al vertellen. Dat kampioenschap komt er, heb ik met Mario afgesproken. Wanneer weet ik niet.”

Leo Beenhakker, toenmalig technisch directeur Feyenoord, 13 februari 2009

„Het doet me pijn dat de positie van Mario Been nu ter discussie staat. Hij is een toptrainer met een Feyenoordhart.”

Georginio Wijnaldum, toenmalig voetballer van Feyenoord, 24 oktober 2010

„Ik zal nooit uit mezelf opstappen, maar ik heb de spelers gevraagd of er nog vertrouwen is, het vertrouwen dat we er met zijn allen uit komen. Als er ook maar één was geweest zonder vertrouwen, was het klaar geweest.”

Mario Been, trainer Feyenoord, 24 oktober 2010

„Ik vind ook dat Mario als geen ander bij Feyenoord past. We gaan er dit seizoen alles aan doen om hem te ondersteunen. En dan zullen we zien wat de toekomst ons brengt.”

Martin van Geel, technisch directeur Feyenoord, 27 juni 2011

John Kroon