Man met Beyoncé-ring

None

Wie: Ferry de Ruiter (19), X-factor finalist en net afgestudeerd aan het NR College (MBO mode en commercie) in Rotterdam.Waar gezien: Koopgoot, RotterdamWat: Beyoncé-ring Hoe duur: 15 euro bij Cute but Wrong, een winkeltje waar Ferry werkt in Den Haag

„Beyoncé draagt vier van dit soort ringen in de clip van ‘Single Ladies’. Wow gorgeous, dacht ik toen. Op deze zit ook een skelet. Hij is eigenlijk heel schattig, maar toch ook fout.”

Vriendin Ivana: „Typisch Fer. Als niemand het heeft, heeft Ferry het.”

Ferry: „Ik draag altijd een handtas. Dit is is mijn meest mannelijke. Mijn vriend is tien jaar ouder en die vindt het niets. Overdreven! Hij zit meestal helemaal vol zonnebrillen. Die brillen zijn mijn image.”

Ivana: „Fer heeft altijd een bril.”

Ferry: „Ik kijk bijna nooit tv. De straling is niet goed voor mijn huid. Dit (wijst naar zijn gezicht)? It’s all fake, foundation en poeder. Mensen willen me ook echt niet zien als ik net wakker ben. Een en al vlekken! Dan voel ik me oud. Ik ga elke dag de stad wel even in om te shoppen. Niet per se iets nieuws, ik koop meestal in de uitverkoop. Later wil ik misschien gaan stylen. Maar nu leef ik mijn droom. Zingen, de studio in. Ik zat bij de laatste vijf kandidaten van X-factor. Toen werd ik uitgeschakeld door Gordon omdat ik de druk niet aan kon. Ik huilde te veel. Nu maakt het me niet meer uit wat mensen van me vinden. Ik heb een vast publiek, ik heb mijn vriendje. Nu kan ik het wel.”

Rolinde Hoorntje

    • Rolinde Hoorntje