Komkommernieuws

Pippa heeft sinaasappelhuid

‘Ook Her Royal Hotness is niet perfect’, schrijft de Duitse krant Bild. De sinaasappelhuid van Pippa, het populaire zusje van Kate Middleton, is gespot terwijl ze jogt. Er zijn, schrijft Bild ongenadig, nogal wat ‘deuken, vlekken en rimpels op haar dijen te zien’. (De Telegraaf)

De papieren bruiloft van Wes en Yo

„Vandaag één jaar getrouwd. Ik ben zo gelukkig en verliefd”, twitterde Yolanthe Sneijder-Cabau gisteren. Omdat echtgenoot Wesley voetbalverplichtingen had, kon het stel hun papieren bruiloft niet samen vieren. Na de huwelijksvoltrekking vorig jaar (kosten: 1,6 miljoen euro, duurder dan de bruiloft van Tom Cruise en Katie Holmes) ontstond ruzie tussen het bruidspaar en hun weddingplanners omdat meerdere rekeningen niet betaald werden door Wesley en Yolanthe. (Novum)

Boete voor traag oversteken zebrapad

Een inwoner van Salzburg (Oostenrijk) heeft een boete van 40 euro gekregen omdat hij te traag een zebrapad overstak. De man (23) was op stap geweest met vrienden en stak tegen 5 uur ’s morgens een zebrapad over. Daar kwam hij een man tegen die hem iets vroeg. „Ik bleef staan en plots stopte er een politiebusje. Vijf agenten noteerden onze gegevens. Het was komisch en spannend”, vertelt hij aan de krant Krone Zeitung. (NOS)