Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Kranten

'Bruce Lee' beangstigt wandelaars Purmerbos

Een psychisch gestoorde man jaagt de bezoekers van het Purmerbos bij Purmerend veel schrik aan. Hij zwaait wild met een houten zwaard en maakt schoppende en slaande bewegingen naar mensen en honden. De Telegraaf schreef zaterdag dat de man niet op de foto wil. Wie wil weten hoe hij eruitziet, moet maar een foto van Bruce Lee opzoeken, zegt hij. De blanke man met rastaharen zou onlangs zijn laatste waarschuwing hebben gehad. Als hij weer mensen bang maakt, krijgt hij een bosverbod. (Novum)