Opinie

Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Een moment voor mezelf

Met de nrc.next en een bord schuif ik tussen de middag aan tafel. Lekker een moment voor mezelf, met taart van courgettes uit eigen tuin die nog over was van gisteravond. Op pagina 3 kijkt de ernstig ondervoede Habibo Bashir me aan en ik kan niet anders dan met tegenzin mijn bord op de foto

Met de nrc.next en een bord schuif ik tussen de middag aan tafel. Lekker een moment voor mezelf, met taart van courgettes uit eigen tuin die nog over was van gisteravond.

Op pagina 3 kijkt de ernstig ondervoede Habibo Bashir me aan en ik kan niet anders dan met tegenzin mijn bord op de foto zetten.

Na een paar happen smaakt het eten me niet meer en tot mijn spijt besef ik dat ik de opgewarmde resten straks zal weggooien. Ik schaam me en hoop eigenlijk dat dit ikje niet geplaatst zal worden.

Ilse van Hal