Zendmasten in brand

WFA30T:BRAND EN INSTORTEN TELEVISIETOREN SMILDE:SMILDE;15JUL2011-15-juli-2011 Hoogersmilde (Drenthe). In de middag is een hevige brand ontstaan in de top van de televisietoren te Smilde. De brand breidde zich verder in de toren uit, waardoor deze rond half vier in de middag instortte. Over slachtoffers is op het moment van schrijven 16.10 nog niets bekend. Een groot deel van de noorderlijke provincies zit zonder radio en televisie-signaal. WFA / MARC JANSWFA/mj/str.Marc Jans
WFA30T:BRAND EN INSTORTEN TELEVISIETOREN SMILDE:SMILDE;15JUL2011-15-juli-2011 Hoogersmilde (Drenthe). In de middag is een hevige brand ontstaan in de top van de televisietoren te Smilde. De brand breidde zich verder in de toren uit, waardoor deze rond half vier in de middag instortte. Over slachtoffers is op het moment van schrijven 16.10 nog niets bekend. Een groot deel van de noorderlijke provincies zit zonder radio en televisie-signaal. WFA / MARC JANSWFA/mj/str.Marc Jans WFA MARC JANS