Opinie

Pont d’amour

De monteur van ons kwaliteitsbed staat vergenoegd te kijken nadat hij het euvel aan ons bed, waardoor we alleen rechtopzittend kunnen slapen, heeft verholpen. We maken nog een praatje. Ja, wij vinden het ook een geweldig bed, alleen jammer dat een van ons ’s nachts altijd in ‘de richel’ belandt. De monteur kijkt ons begrijpend

De monteur van ons kwaliteitsbed staat vergenoegd te kijken nadat hij het euvel aan ons bed, waardoor we alleen rechtopzittend kunnen slapen, heeft verholpen. We maken nog een praatje. Ja, wij vinden het ook een geweldig bed, alleen jammer dat een van ons ’s nachts altijd in ‘de richel’ belandt. De monteur kijkt ons begrijpend aan, ook daar is aan gedacht. „Wat u nodig heeft is de ‘bridge of love’, een ‘pont d’amour’.” Vol verwachting kijkt hij ons aan. Natuurlijk willen wij deze romantische oplossing voor ons probleem.

Meteen belt hij de zaak.

„Zeg, hebben we nog zo’n wig liggen!”

 

marjan sandkuyl