Komkommernieuws

Verslaafd aan Twitter

John Mayer was zo verslaafd aan Twitter dat hij er bijna aan ten onder ging. De 33-jarige zanger dwong zichzelf te stoppen omdat het hem niet meer lukte liedjes te schrijven. „Ik realiseerde me een jaar geleden dat ik niet meer normaal kon denken”, bekende Mayer tijdens een bezoek aan een school in Boston. „k was een tweetaholic. Ik had vier miljoen volgers en ik schreef er constant op." Volgens Mayer werd het op een gegeven moment zo erg dat hij alleen nog maar teksten van 140 tekens kon verzinnen. „Maar liedjes duren nog altijd vier minuten.” In 2009 verloor hij door zijn verslaving zijn relatie met actrice Jennifer Aniston. Hij zou meer aandacht aan het verzenden van berichtjes besteden dan aan haar. De zanger wist in september van zijn twitterverslaving af te komen. Hij verwijderde zijn account en besloot zijn fans voortaan via zijn weblog op de hoogte te houden. (Novum)

Python in wc

Uit een toilet in een woning in Leiden is gisteren een slang gekropen. Het gaat vermoedelijk om een python. Gealarmeerde agenten zagen de slang rond 7.00 uur op de trap van de woning aan het Plantsoen liggen. Het dier is 1 à 1,5 meter lang, ongeveer twee jaar oud en zag er volgens de politie gezond uit. Het is niet duidelijk waar de slang vandaan komt. Mogelijk is het dier ontsnapt of buiten losgelaten. Het beest is overgedragen aan de dierenambulance en gaat naar een opvang in Haarlem. (Novum)