En alweer een hole-in-one op de British Open

Watson zwaait naar het publiek in Sandwich nadat hij een hole-in-one heeft geslagen. Foto Reuters / Russell Cheyne

De Amerikaanse golfer Tom Watson heeft in navolging van zijn landgenoot Dustin Johnson gisteren een hole-in-one geslagen op de British Open. De 61-jarige Watson, die in 2009 verrassend tweede werd op The Open, sloeg de hole-in-one vanochtend op de zesde hole.

Watson stond na het slaan van zijn hole-in-one weer gelijk met de baan. De golfer, die zijn eerste ronde donderdag afsloot op twee boven het baangemiddelde, sloeg op de 160 meter lange par drie af met een ijzeren zeven. De bal stuitte eenmaal op de green en verdween prompt in de hole. Bekijk hieronder beelden:

Gisteren sloeg Dustin Johnson al een hole-in-one op de zestiende hole. Die was zo mogelijk nog mooier dan die van Watson:

http://www.youtube.com/watch?v=G5WcqCNrUUU