Vijf doden bij explosie op Brits industrieterrein

Police in Broadfield Lane, Boston, Lincolnshire, where five men were killed tonight in an explosion at an industrial unit. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date:Wednesday July 13, 2011. A police spokeswoman said that a sixth man was taken to Boston Pilgrim Hospital, suffering from serious injuries, and had since been transferred to the Queen's Medical Centre, Nottingham. See PA story POLICE Explosion. Photo credit should read:Chris Radburn/PA Wire
Police in Broadfield Lane, Boston, Lincolnshire, where five men were killed tonight in an explosion at an industrial unit. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date:Wednesday July 13, 2011. A police spokeswoman said that a sixth man was taken to Boston Pilgrim Hospital, suffering from serious injuries, and had since been transferred to the Queen's Medical Centre, Nottingham. See PA story POLICE Explosion. Photo credit should read:Chris Radburn/PA Wire Politie bij het industrieterrein in Boston. Foto Chris Radburn/PA Wire

Een explosie op een industrieterrein in Boston, in het Engelse graafschap Lincolnshire, heeft gisteravond aan vijf mannen het leven gekost.

Een zesde man is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van de explosie tast de politie vooralsnog in het duister.

De slachtoffers bevonden zich in een van de units op het terrein. De unit ging volledig in vlammen op.
Er gingen geruchten dat in de unit illegaal alcohol werd gestookt. Het zou daarbij om Polen gaan die wodka produceerden.

    • Ward Wijndelts