Komkommernieuws

Kat overleeft val van twintigste verdieping

New York. - Dat een kat altijd op zijn pootjes terecht komt, bewijst de 16-jarige Gloucester. Het beestje overleefde een val van de twintigste verdieping uit een flat in New York en bleef ongedeerd. De kat viel uit de flat omdat hij wist te ontsnappen door het raam. Myers is dolbij dat zijn kat nog leeft. „Vaak noem ik mijn kat G, maar nu noem ik hem Super G.” (De Telegraaf)

Seksclub doet Marijke Helwegen aanbod

AMSTERDAM. - Marijke Helwegen heeft tijdens één van haar lezingen over plastische chirurgie een wel heel bijzonder aanbod gekregen. Het boegbeeld voor cosmetische ingrepen was in een seksclub voor een praatje met de werkneemsters. Na haar speech had ze een carrièreswitch kunnen maken: „Ik ben nog gevraagd om er ook te komen werken, maar dat heb ik maar even aan me voorbij laten gaan.” (De Telegraaf)