Brandt Corstius en Van ’t Hek op Manuscripta

Youp van ’t Hek, Arthur Japin en Hugo Brandt Corstius zijn enkele schrijvers die dit jaar hun opwachting maken tijdens Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen. Vanuit het buitenland komen onder meer John Boyne, schrijver van De Jongen in de Gestreepte Pyjama, en Marie Ndiaye van Drie Sterke Vrouwen naar het festival. Op het

Youp van ’t Hek, Arthur Japin en Hugo Brandt Corstius zijn enkele schrijvers die dit jaar hun opwachting maken tijdens Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen.
Vanuit het buitenland komen onder meer John Boyne, schrijver van De Jongen in de Gestreepte Pyjama, en Marie Ndiaye van Drie Sterke Vrouwen naar het festival. Op het festival worden schrijvers geïnterviewd, ze lezen voor of discussiëren met elkaar. Manuscripta vindt dit jaar plaats van 3 tot 5 september op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. De eerste twee dagen zijn toegankelijk voor publiek.

    • Sebastiaan Kort