De nette korte broek

Wie: Soufiane Bouamar (23), student Rechten in Tilburg, staat drie keer per week achter de bar bij poppodium Rotown.Waar gezien: op het terras voor Rotown, RotterdamWat: nette korte broekHoe duur: 20 euro bij H&M

„Deze broek heb ik ook in khaki en zwart. Ik zie hem hier bij Rotown vaak en dan weet ik wel dat het hip is. Er komen hier veel mensen van de kunstacademie. Het publiek is alternatief hip. Skinny jeans met van die halfnette tops, weet je wel? Overhemden met korte mouw bijvoorbeeld. Ik ben wel modebewust. Ik ga een keer per twee maanden shoppen.

„Mijn ouders komen uit Marokko. Ik ben de jongste van vijf en de eerste zoon. Dat is best een lastige positie. Er wordt veel van je verwacht en je krijgt weinig grenzen. Een Arabische prins, ja, ha ha. Later word ik advocaat. Familierecht of strafrecht, iets waarmee ik mensen kan helpen.

„Dit broekje draag ik als het terrasweer is. Ik heb ook nog een ultrakort broekje. Donkerblauw, hoog uitgesneden. Dat trek ik aan als ik ga hardlopen of zwemmen, niet zo vaak op straat. Als het echt heel warm is, mag het wel.

„Ja, ik ben wel een flirt, dat geef ik eerlijk toe. Ik word ook wel eens aangesproken door vrouwen op straat. Ik weet niet of dat te maken heeft met mijn looks of wat ik aan heb. Het gaat om het totaalplaatje denk ik.”

Rolinde Hoorntje

    • Rolinde Hoorntje