Komkommernieuws

Cast ‘Oh Oh Cherso’ verrijkt met homo

Rotterdam. - De cast van tv-programma Oh Oh Cherso is uitgebreid met een homo. RTL bevestigt de toevoeging van de 20-jarige Gio Diekema. Cast-member Barbie liet al eerder weten dat ze er het liefst een homo bij wilde hebben. „Zoals jullie weten heeft Gio meegedaan aan de auditie en ik kan jullie vertellen dat Gio mee is naar Cherso”, maakte zijn moeder bekend via Facebook. RTL heeft dit bevestigd, en het gezelschap is inmiddels vertrokken naar Chersonissos. Naast Gio is de 18-jarige blondine Kayleigh toegevoegd aan de cast. De komst van de vorige nieuwkomer Tijgertje, die het gezelschap vergezelde in de vorige serie Oh Oh Tirol, pakte niet goed uit. Het boterde niet tussen haar en de andere feestbeesten. Ook Matsoe Matsoe is er dit jaar niet meer bij, zegt het management. Volgens RTL Boulevard mag hij niet van zijn vriendin. (Novum)

11-jarige is magneet

Rotterdam. - Aan de Braziliaanse Paulo David Amorim (11) blijven metalen objecten kleven. Zijn vader demonstreert in een video hoe vorken, messen, scharen en andere voorwerpen van metaal aan het lichaam van het jongetje blijven plakken. Klasgenoten van Paulo noemen hem ‘Magnet Boy’. „Op school vraagt iedereen of ik dingen aan mijn lichaam wil laten kleven. Ze denken allemaal dat het bedrog is”, vertelt hij. (Telegraaf)

Bekijk de video via nrcnext.nl/links