Weer

De week is warm en zomers van start gegaan. Morgen wordt het zelfs nog een graadje warmer. Er is echter een weersomslag in aantocht die zich morgenavond al inzet. Vanavond blijft het nog lange tijd aangenaam buiten. Naast enkele wolkenvelden zijn er komende nacht flinke opklaringen. Lokaal ontstaan enkele mistbanken en het koelt af naar 11 tot 15 graden.

Morgenochtend begint zonnig. In de middag wordt de bewolking vanuit het zuiden steeds dikker. De naar noordoost gedraaide wind wordt in de loop van de dag matig tot vrij krachtig aan zee. Met 20 of 21 graden op het strand en 22 tot 26 graden landinwaarts is het opnieuw zomers warm. In de namiddag gaat het vanuit het zuiden regenen. Morgenavond gaat het overal regenen, lokaal kan het ook onweren. Plaatselijk valt er in korte tijd veel neerslag met mogelijk wateroverlast. Veel kouder dan 15 graden wordt het niet.

Woensdag en donderdag beloven natte dagen te worden en met een noord- tot noordwestenwind is het fris. In de middag wordt het hooguit 17 of 18 graden. Vrijdag is het op een enkele bui na droog en wordt het rond 20 graden.

Dit is echter van korte duur want in het weekeinde is het opnieuw wisselvallig en fris.