Uitgaansgeweld in Rijssen kost het leven aan 20-jarige Twentenaar

Een 20-jarige man uit Wierden is overleden nadat hij vannacht zwaargewond was geraakt bij een vechtpartij in een uitgaansgelegenheid in het Overijsselse Rijssen. Vijf mannen uit Rijssen zijn aangehouden, meldt de politie.

Rond 03.45 uur kreeg de man ruzie in de uitgaansgelegenheid aan de Morsweg. Volgens RTV Oost gebeurde dat in discotheek Lucky en er zouden “over en weer” klappen zijn gevallen. De Wierdenaar raakte zwaargewond en werd in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij vanochtend overleed.

Achttien rechercheurs zijn op de zaak gezet. Wat er precies is gebeurd, is volgens de politie nog onduidelijk. Om het onderzoek niet te verstoren wil de politie ook niet zeggen of er wapens zijn gebruikt.

Drie mannen die werden aangehouden zijn 18 jaar. De anderen zijn 17 en 21 jaar. Ze zijn voor verhoor meegenomen.

    • Jules Seegers