Terugluisteren met Radio 6: Amparo Sánchez, Sergio Mendes en meer

De collega’s van Radio 6 nemen een hoop concerten op North Sea Jazz op, en stellen ze beschikbaar. Zo zijn shows van Sergio Mendes, Ben L’Oncle Soul, Andreya Triana en Amparo Sánchez terug te luisteren. Sergio Mendes: Of bekijk de flash versie. Ben L’Oncle Soul: Of bekijk de flash versie. Andreya Triana Of bekijk de

De collega’s van Radio 6 nemen een hoop concerten op North Sea Jazz op, en stellen ze beschikbaar. Zo zijn shows van Sergio Mendes, Ben L’Oncle Soul, Andreya Triana en Amparo Sánchez terug te luisteren.

Sergio Mendes:
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Ben L’Oncle Soul:
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Andreya Triana
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Amparo Sánchez:
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Luister en kijk meer concerten terug op de site van Radio 6.