Tourauto rijdt Johnny Hoogerland aan

Screenshot van de aanrijding van Hoogerland en Flecha.

Schokkende beelden tijdens de Tour vandaag. Eerst viel Alexandre Vinokourov in een greppel en zojuist werden Spanjaard Juan Antonio Flecha en Nederlander Johnny Hoogerland op 37 kilometer van de finish van hun sokken gereden door een volgauto van de Tour-organisatie.

De twee wielrenners zaten met drie anderen in een kopgroep, maar Hoogerland en Flecha zijn nu teruggevallen naar het peloton. Hoogerland belandde in prikkeldraad aan de kant van de weg, waarna hij voor zijn verwondingen werd behandeld. Hij maakt als de beste klimmer aan het eind van deze etappe nog steeds kans op de bolletjestrui, als hij de rit kan uitrijden.

Hieronder de (let op) schokkende beelden (NOS)

http://youtu.be/lZWfKlnOxoE