Verwrongen geesten

Het is ongelofelijk dat pedofielenvereniging Martijn niet bij wet verboden is en dat de bestuursleden ongestraft hun afwijkende visie op relaties kunnen blijven verkondigen („Kinderen zijn eigenlijk van iedereen”, 6 juli).

Met grote verbazing heb ik het artikel gelezen, verbazing die omsloeg in woede. Wat een hufters zijn dit. Samen willen wonen met een meisje van tien, twaalf jaar oud, dat niet naar school hoeft, want „dieren voeden elkaar ook zelf op”. Zij spreken precies op het niveau dat ze hebben: dierlijk.

Dat er mensen zijn die de neiging hebben huizen van dit soort pedo’s in brand te steken kan ik – na lezing van het hele artikel – goed aanvoelen.

Zelf mijn hele leven werkzaam in het onderwijs en als bestuurder verantwoordelijk voor ruim 3.600 kwetsbare kinderen in de basisschoolleeftijd, acht ik deze denkbeelden abject. Onze kinderen dienen tegen dit soort walgelijke types beschermd te worden. En daar mag je ver in gaan!

Toon Geluk

Directeur-bestuurder in het onderwijs, Veenendaal

    • Directeur-Bestuurder in het
    • Toon Geluk