Sluiting News of the World

Murdoch moet vastgesteld hebben dat er niets meer te redden viel. De News of the World is een tabloid en tabloids zijn het soort krant waarvan hij het meeste houdt. Maar de markt krimpt en die voor de zondagse tabloids krimpt het hardst van allemaal. Een Sun on Sunday maken kost in elk geval minder geld. En hij wil natuurlijk zijn overname van BSkyB redden, want die is véél meer waard dan de hele News of the World.

Andrew Neill, ex-hoofdredacteur van The Sunday Times

Eerst was het zogenaamd één enkele verslaggever die had afgeluisterd, nu is het zogenaamd één enkele krant. Niemand die gelooft dat het hiermee is afgedaan. Het is de hele bedrijfscultuur waarover je je zorgen moet maken.

Ex-Labour-vicepremier John Prescott, één van degenen die werd afgeluisterd

Onbekenden hebben twee dagen geleden de namen The Sunday Sun en The Sun on Sunday geregistreerd.

Verslaggever van de BBC

Wat mij is aangedaan, kan ik niet meer ongedaan maken. Maar ze kunnen anderen tenminste niet langer hetzelfde aandoen.

Max Mosley, Formule 1-baas,die door de News of the World werd beschuldigd van seksueel wangedrag