• Ik

Fermejongenskabinet

Ondanks helse pijn in mijn linkerbeen stap ik fier naar de supermarkt. Veel leeftijdgenoten hebben een rollater of looprek, ik niet, want ik ben beducht voor ons fermejongenskabinet en zijn onverhoedse maatregelen. Veel gebrekkigen in het openbaar leidt misschien wel tot straatbeperking of zwakkelingenbelasting. Om er goed en aangepast uit te zien heb ik een

Ondanks helse pijn in mijn linkerbeen stap ik fier naar de supermarkt. Veel leeftijdgenoten hebben een rollater of looprek, ik niet, want ik ben beducht voor ons fermejongenskabinet en zijn onverhoedse maatregelen.

Veel gebrekkigen in het openbaar leidt misschien wel tot straatbeperking of zwakkelingenbelasting.

Om er goed en aangepast uit te zien heb ik een donkerblauw pak in snelle snit gekocht. Beetje strak in de maagstreek, maar dat komt allemaal goed. De broekriem heb ik inmiddels aangehaald.

Ze zullen trots op me zijn, daar in Den Haag.

Ferd de Moor

    • Ik