Komkommernieuws

Radcliffe te vaak zat

Rotterdam. - Daniel Radcliffe besloot geen druppel meer te drinken nadat hij naar eigen zeggen te afhankelijk werd van alcohol. De Harry Potter-acteur zegt sinds augustus nuchter te zijn. „Jarenlang was ik ervan overtuigd dat ik moest leven als een beroemd persoon. Ik had alcohol nodig om het naar mijn zin te hebben”, vertelt de acteur volgens Daily Mail aan het Britse GQ. De acteur zit nu graag thuis met een boek op de bank. (Novum)

Tina schoot op Jackson

Rotterdam. - Randy Jackson beweert dat hij in de jaren tachtig is neergeschoten door Tina Turner. Dat twitterde de broer van Michael Jackson zaterdag. „Ja, ik ben ooit neergeschoten door Tina Turner. En ik heb het litteken om het te bewijzen.” De 49-jarige Turner zou kogels door het plafond en de deur hebben geschoten, voordat Randy uit het raam sprong. (Novum)