Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Bodybuilders wedijveren op feestdag VS

Competitors attend the annual 4th of July Muscle Beach Competition in Venice Beach, California. Men's & Women's Bodybuilding, Women's Figure Models and female Bikini Contests are shown to the public Muscle Beach Venice California every year. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Competitors attend the annual 4th of July Muscle Beach Competition in Venice Beach, California. Men's & Women's Bodybuilding, Women's Figure Models and female Bikini Contests are shown to the public Muscle Beach Venice California every year. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS AFP