Komkommernieuws

Rooney nu met haar

Rotterdam. - Het resultaat van de haartransplantatie van voetballer Wayne Rooney is eindelijk zichtbaar. De stekels op het hoofd van de 25-jarige Manchester United-ster zijn ongeveer een halve centimeter lang. Begin juni verscheen Wayne verdacht vaak met een pet op in het openbaar. Niet veel later gaf de voetballer toe dat hij hij een haartransplantatie heeft ondergaan. (De Telegraaf)

Oh Oh Barbie for real

Rotterdam. - Na de programma’s Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol is Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De blondine krijgt volgend jaar haar eigen realityserie op RTL 5. Uiteraard komen de voorbereidingen voor haar huwelijk uitgebreid aan bod. De laatste aflevering staat geheel in het teken van de plechtigheid. „Het wordt een echte Barbie bruiloft, met daarna een groot feest. En iedereen mag meegenieten”, liet het feestbeest eerder weten. (De Telegraaf)

Wonderkauwgom

Rotterdam. - De nieuwe kauwgom Vigo Beauty belooft een mooiere huid, sterkere nagels en glanzend haar. De kauwgom zou allerlei heilzame stoffen bevatten, waaronder vitamine A, B1, B6, B12 en C. Een woordvoerster van de fabrikant legt uit: „We zeggen niet dat deze kauwgom je mooier maakt, maar het zal je wel helpen een gezonde huid te behouden.” Louise Ungerth van een Zweedse consumentenbond zegt echter: „Dit is het meest idiote product dat ooit in de winkels lag.” (De Telegraaf)