3 redenen om uit te gaan

1 maandagFeest I

Monday® Invites Risksoundsystem

Amsterdam: Supperclub. 20:00 - 01:00 uur. Entree: 10 euro. www.partyonmonday.com

Volgens de organisatoren van dit feest is maandag dé uitgaansdag van de week. Ontspan in de excentrieke atmosfeer van deze legendarische Amsterdamse club. Achter de draaitafels: Risksoundsystem (house). Maar ook Marly Mar, Cl’audio en Fullscale. Slim bedacht van de organisatie: bestel online een T-shirt met daarop de tekst ‘I love Monday’.

2 maandagFeest II

United Stripes Airline Crew Party Tropical Edition

Bloemendaal aan Zee: Bloomingdale. 16.00 - 01:00 uur. www.unitedstripes.nl

Dit evenement is speciaal voor piloten en stewardessen. Maar die mogen wel introducees meenemen. Je kunt aan het strand dansen én eten. Er wordt vis geserveerd (gamba, zwaardvis en roodbaars). In de line-up niemand minder dan Lucien Foort. Voor 75 euro kun je vervolgens in Zandvoort in een NH Hotel overnachten.

3 maandagFeest III

Monday At VIProom

Rotterdam: The VIP room, Stadhuisplein. 22.00 - 04.00 uur.

De muziek is afkomstig van Jeroen Post (die TMF-vj van weleer), Michael Mendoza en Laurenzo C. De sfeer van The VIProom: een hippe, oosterse 1000 en 1 nacht. Met comfortabele banken en flessen champagne. Bedenker is Chiel Jongejan, bekend van de Après Skihut in Rotterdam.