Zes keer geraakt door de bliksem

Melvin Roberts

Hij strompelt nog een beetje, maar alles gaat weer betrekkelijk goed met de 58-jarige Amerikaan Melvin Roberts nadat hij van de week door de bliksem werd geraakt. Het was - zo wil het verhaal - de zesde keer.

http://www.youtube.com/watch?v=W0SR_d7CQe8

Na de eerste keer zat hij ruim een jaar in een rolstoel. Er volgden dus nog vijf keer, al blijft onduidelijk wie er geteld heeft. Robert zelf komt nogal verward over en lijkt zich, inclusief die laatste, van de klappen van de natuur weinig te herinneren. Overigens houdt hij er een soortgelijk turbulent liefdesleven aan over: het aantal huwelijken blijft maar één trouwerij achter op het aantal blikseminslagen.

Zij die wel eens een gokje wagen in de loterij, krijgen van sceptici vaak te horen dat de kans op winst nog kleiner is dan de kans door de bliksem te worden geraakt. Misschien moet Melvin binnenkort toch maar een lot kopen.

    • Peter Zantingh