Lee Konitz en Buddy DeFranco zeggen af, Paul Simon en Alain Clark wisselen

US singer Paul Simon performs on the Pyramid stage, at Glastonbury Festival, in Glastonbury, England on Sunday June 26, 2011. (AP Photo/Mark Allan) Paul Simon wisselt van tijdstip met Alain Clark. Hier zie je Simon op de afgelopen editie van Glastonbury. Foto AP / Mark Allan

Er zijn enkele wijzigingen in het programma van North Sea Jazz doorgevoerd. Zo moeten Lee Konitz en Buddy DeFranco afzeggen wegens gezondheidsproblemen, en zijn ook de Space Invadas niet van de partij. Paul Simon en Alain Clark ruilen van tijdstip.

Door de afwezigheid van Lee Konitz en Buddy DeFranco treedt Tomasz Stanko nu op met zijn Quintet (op zodag 10 juli om 17.15 in de Hudson) met Chris Potter, Jim Black, Craig Taborn en Chris Lightcap, meldt de organisatie op de website van North Sea Jazz. Antonio Faraò speelt nu alleen met z’n trio, op zaterdag 9 juli om 17.30 uur in de Madeira.

De Space Invadas worden vervangen door Electric Wire Hustle, die een mix van moderne hiphop, psychedelia en soul gaan laten horen. Ze spelen op zaterdag 9 juli om 20.30 in de Tigris.

Alain Clark en Paul Simon wisselen van tijd. Paul Simon begint op vrijdag 8 juli om 19.15 uur, en Alain Clark start om 22.15 in de Nile.

Programmawijzigingen worden op deze pagina van North Sea Jazz bijgehouden.

    • Peter van der Ploeg