2 tv-redenen

1 Rijk I

3Doc: Gooische mannen

Ned 3, 22:45 -23.15 u.

Er zijn tal van programma’s over rijke vrouwen. Denk aan: Gooische vrouwen, Fortuinlijke vrouwen en Nederlandse Hollywoodvrouwen. Maar rijke mannen, daar zie je niets over. Programmamaker Jessica Villerius zocht ze op. De mannen zijn makkelijk te herkennen: een rode broek, een sigaar en ze rijden een Aston Martin. Waar praten ze over? Lekker varen met de sloep en Chardonnay drinken. En ze gaan allemaal vreemd bij het leven. Of dit allemaal klopt, zie je vanavond.

2 Rijk II

My super sweet 16

MTV, 15:40-16:30 u.

Tieners die huilend en stampvoetend in de huiskamer staan. Omdat ze net een BMW hebben gekregen, in het zwart. Het moest een witte zijn. En tot overmaat van ramp blijkt niet elke bezoeker van hét feest in het wit gekleed.