Opinie

    • Ik

Nieuwe NRC

Heerlijk op vakantie. Een weekje nietsdoen op een tropisch eiland in Thailand. Bij het ontbijt, kopje koffie, uitzicht op zee, NRC lezen op de iPad. Er komt een wat oudere dame langs mijn tafel gelopen, en ze blijft staan, kijkend naar mijn iPad. „Is dat de NRC?”, vraagt ze. „Ja”, antwoord ik en laat haar

Heerlijk op vakantie. Een weekje nietsdoen op een tropisch eiland in Thailand. Bij het ontbijt, kopje koffie, uitzicht op zee, NRC lezen op de iPad.

Er komt een wat oudere dame langs mijn tafel gelopen, en ze blijft staan, kijkend naar mijn iPad. „Is dat de NRC?”, vraagt ze. „Ja”, antwoord ik en laat haar even snel zien hoe het werkt. Ze kijkt verbaasd, maar ook geïnteresseerd. „Mooi, die nieuwe krant. Mag ik hem hebben als u hem uit heeft?”

Steven Kruit

    • Ik