brand in zorgcentrum

Ruim dertig gewonden bij zeer grote brand in zorgcentrum Nieuwegein Nieuwegen - Bij een brand vanochtend in een zorgcentrum De Geinschehof in Nieuwegein hebben 30 tot 40 personen ademhalingsproblemen gekregen nadat zij rook hadden ingeademd. De brand brak uit rond 07.58 uur in het zorgcomplex. Bij aankomst van de hulpdiensten is direct overgegaan met evacuatie van alle 80, vooral oudere, bewoners. Veel mensen zijn op matrassen door hulpverleners naar buiten gehaald en op een naastgelegen bouwterrein op rij neergelegd.Ambulancepersoneel ontfermde zich daar over de velen slachtoffers. Een nog onbekend aantal van de slachtoffers is inmiddels naar een ziekenhuis overgebracht. Daarbij zouden ook medewerkers zijn van het verzorgingstehuis zelf. Ook de Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie (SIGMA) is aanwezig met speciale tenten om de velen gewonden te helpen. ------------------------------------------------ Niet voor publicatie Bronvermelding verlicht: fbf.nl en fotograaf Teksten bij foto copyright BlikopNieuws.nl Let op! Gevolgen bij plaatsing van FBF foto's en teksten zijn op eigen aansprakelijkheid. De Bruinlaan 26 1427 AH Amstelhoek Mail: fotografie@fbf.nl, info@blikopnieuws.nl Contact : Frank van den Berg 06-53339633 Erwin Hermanns: 0615042208. Bij gebruik hanteren wij NVF tarief
Ruim dertig gewonden bij zeer grote brand in zorgcentrum Nieuwegein Nieuwegen - Bij een brand vanochtend in een zorgcentrum De Geinschehof in Nieuwegein hebben 30 tot 40 personen ademhalingsproblemen gekregen nadat zij rook hadden ingeademd. De brand brak uit rond 07.58 uur in het zorgcomplex. Bij aankomst van de hulpdiensten is direct overgegaan met evacuatie van alle 80, vooral oudere, bewoners. Veel mensen zijn op matrassen door hulpverleners naar buiten gehaald en op een naastgelegen bouwterrein op rij neergelegd.Ambulancepersoneel ontfermde zich daar over de velen slachtoffers. Een nog onbekend aantal van de slachtoffers is inmiddels naar een ziekenhuis overgebracht. Daarbij zouden ook medewerkers zijn van het verzorgingstehuis zelf. Ook de Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie (SIGMA) is aanwezig met speciale tenten om de velen gewonden te helpen. ------------------------------------------------ Niet voor publicatie Bronvermelding verlicht: fbf.nl en fotograaf Teksten bij foto copyright BlikopNieuws.nl Let op! Gevolgen bij plaatsing van FBF foto's en teksten zijn op eigen aansprakelijkheid. De Bruinlaan 26 1427 AH Amstelhoek Mail: fotografie@fbf.nl, info@blikopnieuws.nl Contact : Frank van den Berg 06-53339633 Erwin Hermanns: 0615042208. Bij gebruik hanteren wij NVF tarief FBF.NL Fotografie