Kliklijn of niet, Ronaldinho kan het nog steeds

http://youtu.be/eZi8n8Zixb0

De voormalig wereldvoetballer van het jaar Ronaldinho weet sinds gisteren een kliklijn tegen zich geopend. Nota bene zijn eigen werkgever Flamengo vraagt mensen te bellen wanneer ze de flamboyante balvirtuoos in het nachtleven van Rio de Janeiro tegenkomen. Ronaldinho antwoordde gisteren direct, zoals het hoort, op het veld.

Dat de combinatie uitgaan en profvoetbal niet zo goed samengaat bewees de voormalig Braziliaans international al bij FC Barcelona. Daar raakte hij uit de gratie vanwege zijn nachtelijke escapades die de prestaties op het veld niet ten goede kwamen. Bij Flamengo, dat veel betaalde om hem over te nemen van AC Milan, hebben ze het nu ook gehad met de ondermaatse prestaties van ‘Ronnie’.

Af en toe je medespeler voor gek zetten, dat moet nog kunnen. Maar onlangs werd de sterspeler door het eigen publiek uitgefloten nadat de trainer hem naar de kant haalde. De bewuste derby tegen Botafogo eindigde in een gelijkspel. Tot woede van de fans zou Ronaldinho enkele uren later alweer op het strand vrolijk hebben staan voetvolleyen.

Overigens ook op Latijns-Amerikaanse grond: deze wereldgoal van Giovanni Dos Santos in de finale van de Gold Cup. De eindstrijd van de Midden- en Noord-Amerikaanse variant van het EK werd gisteravond na een 0-2 tussenstand met 4-2 gewonnen door Mexico.
http://youtu.be/ZHXCLqN1dyY

    • Jules Seegers