In beeld

New York kiest voor het homohuwelijk

Vannacht stemde de senaat van New York voor het homohuwelijk. De stemming werd voorafgegaan door spanning bij voor- en tegenstanders en afgelopen nacht uitgebreid gevierd door degenen die met de uitslag een nieuw recht verworven.
Een tegenstander van het homohuwelijk in New York, twee dagen geleden.
AP / Mike Groll
Een vrouw met een regenboogvlag - symbool voor de rechten van homoseksuelen - tussen haar tanden, tijdens een bezoek van Obama aan New York, eergisteren.
Reuters / Andrew Kelly
Een stel volgt de stemming via Twitter.
Reuters / Jessica Rinaldi
Vreugde nadat de stemming uitwijst dat New York het homohuwelijk gaat toestaan.
AP / Mike Groll
Voorstanders van het homohuwelijk achter een raam in de senaat in New York waar gisteravond over de kwestie werd gestemd.
AP / Mike Groll
Een Lesbisch stel viert dat ze vanaf volgende maand mogen trouwen in New York. In Stonewall Inn, een gebouw dat symbool staat voor de strijd voor homorechten, barstte een groot feest los.
Reuters / Lucas Jackson
Tegenstanders van het homohuwelijk bidden nadat de senaat van New York voor heeft gestemd.
AP / Hans Pennink
Een man poseert met een regenboogvlag voor de vlag van de Verenigde Staten nadat de senaat van New York vannacht akkoord ging met het homohuwelijk.
Reuters / Lucas Jackson
Een homoseksueel stel viert dat ze vanaf volgende maand mogen trouwen in New York. In Stonewall Inn, een gebouw dat symbool staat voor de strijd voor homorechten, barstte een groot feest los.
Reuters / Lucas Jackson
In Stonewall Inn, een gebouw dat symbool staat voor de strijd voor homorechten, barstte een groot feest los na de stemming.
Reuters / Lucas Jackson
Een homoseksueel stel zet zichzelf op de foto bij Stonewall Inn nadat een stemming in de senaat voor het homohuwelijk koos.
AFP / Spencer Platt
Feest in de straten van Manhattan nadat New York vannacht voor het homohuwelijk koos.
AP / Louis Lanzano