Winnen? Dat kan alleen als de ander ook niet failliet gaat

Vandaag begint een belangrijke top van EU-regeringsleiders over hulp aan Griekenland. Waarom nóg meer geld? Wat gebeurt er zonder hulp? Speel het spel Neuro en je weet het. Foto fotodienst NRC
Vandaag begint een belangrijke top van EU-regeringsleiders over hulp aan Griekenland. Waarom nóg meer geld? Wat gebeurt er zonder hulp? Speel het spel Neuro en je weet het. Foto fotodienst NRC NRC Handelsblad

Lees meer over de hulp aan Griekenland op Economie, pagina 10, en op Opinie, pagina 16 en 17

Rectificaties / gerectificeerd

Correcties & aanvullingen

In de spelregels bij het neuro-spel, ‘Winnen? Dat kan alleen als de ander ook niet failliet gaat’ (Vandaag, 23 juni) staat: ‘2008: het jaar van de Griekse toetreding tot de euro.’ Dat klopt niet, Griekenland hoort sinds 2001 bij de eurolanden.