Uitgesproken

LAUREN VERSLAAT seizoen 2 - Bendes in Venezuela Lauren Verster foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma onder vermelding van Morten Anderson Foto uitsluitend vrij van rechten voor redactioneel gebruik ter promotie van het programma tot 1 maand na uitzending. Commercieel gebruik verboden.
LAUREN VERSLAAT seizoen 2 - Bendes in Venezuela Lauren Verster foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma onder vermelding van Morten Anderson Foto uitsluitend vrij van rechten voor redactioneel gebruik ter promotie van het programma tot 1 maand na uitzending. Commercieel gebruik verboden. Morten Anderson

Ik zie dat jullie een beetje zijn uitgeschoten met de make-up.

Lauren Verster, gastverslaggever van Opium op Oerol (AVRO), in gesprek met makers van een voorstelling in de trant van de Peking Opera.