ook belangrijk...

De allereerste single van André Hazes wordt opnieuw uitgebracht. De volkszanger zou volgende week donderdag zestig jaar zijn geworden. Ter gelegenheid daarvan brengen fans en label Centertainment de single Droomschip uit. Dat nummer zong hij als 8-jarig knulletje, net nadat hij ontdekt was door Johnny Kraaijkamp sr. op de Albert Cuypmarkt. Hij was daar aan het zingen om geld op te halen voor een cadeautje voor zijn moeder. (Novum)

Terror Jaap moet toch loonbelasting betalen over zijn gewonnen prijs in de Gouden Kooi. Dat heeft het gerechtshof in Den Haag bepaald. In 2008 won Jaap Amesz ruim een miljoen, plus duizend euro per maand voor de anderhalf jaar die hij in het huis doorbracht. Jaap zelf meende geen loonbelasting te hoeven betalen, omdat hij niet in dienst was van de programmamakers en hij vrij was in zijn doen en laten. (Novum)