Mediatoerisme

In Boeken 09-06-11 plaatst recensent Pieter Steinz vraagtekens bij de wetenschappelijke kwaliteit van mijn nieuwste boek, Plaatsen van verbeelding. Media, toerisme & fancultuur. Steinz vraagt zich af of de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), financier van mijn onderzoek, het geld niet beter had kunnen besteden. Gerenommeerde wetenschappers denken hier anders over. Mijn boek is gebaseerd op verschillende studies die ik de afgelopen drie jaar heb gedaan naar mediatoerisme. Deze studies zijn goed ontvangen en gepubliceerd in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften als Annals of Tourism Research, European Journal for Communication, Area en Cultural Geographies. Een ervan is zelfs bekroond met een internationale onderzoeksprijs.

Stijn Reijnders, Erasmus Univ. Rotterdam

    • Stijn Reijnders
    • Erasmus Univ. Rotterdam