de krant van gisteren

Oude kranten, wat moet je ermee? Je kunt er groente in verpakken. Of een oud servies. Vis. Of je kunt ze in de kattenbak versnipperen. Redacteuren vormgeving van nrc.next gebruiken de krant van gisteren graag als basis voor nieuwe kunst. Vandaag de bijdrage van vormgever Emmelien Stavast. Illustratie Emmelien Stavast
Oude kranten, wat moet je ermee? Je kunt er groente in verpakken. Of een oud servies. Vis. Of je kunt ze in de kattenbak versnipperen. Redacteuren vormgeving van nrc.next gebruiken de krant van gisteren graag als basis voor nieuwe kunst. Vandaag de bijdrage van vormgever Emmelien Stavast. Illustratie Emmelien Stavast Emmelien Stavast

Oude kranten, wat moet je ermee? Je kunt er groente in verpakken. Of een oud servies. Vis. Of je kunt ze in de kattenbak versnipperen. Redacteuren vormgeving van nrc.next gebruiken de krant van gisteren graag als basis voor nieuwe kunst.

Vandaag de bijdrage van vormgever Emmelien Stavast