Santos scoort: Goooooooooooal!

De Copa Libertadores (wiki) is vannacht gewonnen door de Braziliaanse club Santos. Het was de wedstrijd van het jaar in Zuid-Amerika, dus hier zijn “de gooooooooooals” onder andere van de voet van de nieuwe Braziliaanse superster Neymar: http://youtu.be/Ac2ut5Z4jho Na de wedstrijd brak een enorme vechtpartij uit op het veld:

** CORRECTS FINAL SCORE TO 2-1 ** Brazil's Santos' players celebrate at the end of the Copa Libertadores final soccer match against Uruguay's Penarol in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, June 22, 2011. Santos won 2-1. (AP Photo/Victor R. Caivano)
** CORRECTS FINAL SCORE TO 2-1 ** Brazil's Santos' players celebrate at the end of the Copa Libertadores final soccer match against Uruguay's Penarol in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, June 22, 2011. Santos won 2-1. (AP Photo/Victor R. Caivano)

De Copa Libertadores (wiki) is vannacht gewonnen door de Braziliaanse club Santos. Het was de wedstrijd van het jaar in Zuid-Amerika, dus hier zijn “de gooooooooooals” onder andere van de voet van de nieuwe Braziliaanse superster Neymar:

http://youtu.be/Ac2ut5Z4jho
Na de wedstrijd brak een enorme vechtpartij uit op het veld: