Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Politie, recht en criminaliteit

Santos scoort: Goooooooooooal!

De Copa Libertadores (wiki) is vannacht gewonnen door de Braziliaanse club Santos. Het was de wedstrijd van het jaar in Zuid-Amerika, dus hier zijn “de gooooooooooals” onder andere van de voet van de nieuwe Braziliaanse superster Neymar: http://youtu.be/Ac2ut5Z4jho Na de wedstrijd brak een enorme vechtpartij uit op het veld:

** CORRECTS FINAL SCORE TO 2-1 ** Brazil's Santos' players celebrate at the end of the Copa Libertadores final soccer match against Uruguay's Penarol in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, June 22, 2011. Santos won 2-1. (AP Photo/Victor R. Caivano)
** CORRECTS FINAL SCORE TO 2-1 ** Brazil's Santos' players celebrate at the end of the Copa Libertadores final soccer match against Uruguay's Penarol in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, June 22, 2011. Santos won 2-1. (AP Photo/Victor R. Caivano)

De Copa Libertadores (wiki) is vannacht gewonnen door de Braziliaanse club Santos. Het was de wedstrijd van het jaar in Zuid-Amerika, dus hier zijn “de gooooooooooals” onder andere van de voet van de nieuwe Braziliaanse superster Neymar:

http://youtu.be/Ac2ut5Z4jho
Na de wedstrijd brak een enorme vechtpartij uit op het veld: