Winehouse zegt alle shows af

De Britse zangeres Amy Winehouse heeft al haar optredens afgezegd. De zangeres begon afgelopen weekeinde in de Servische hoofdstad Belgrado aan een Europese tournee die haar comeback moest markeren. Maar Winehouse’s optreden was erbarmelijk; de zangeres was dronken, zong vals, mompelde in de microfoon. Het Servische publiek kon het niet waarderen en jouwde haar uit. Het management heeft laten weten dat „Winehouse zo veel tijd mag nemen als nodig is om zichzelf bijeen te rapen”. Amy Winehouse gold lange tijd als een van de grootste soulbeloftes van deze tijd. Ze scoorde eerder diverse hits, waaronder Rehab, en had groot succes met haar album Back to Black. Aanhoudend gebruik van te veel drank en drugs lijken echter een voortijdig einde aan haar carrière te maken.