Weer

De komende dagen blijft het wisselvallig. Morgen valt er een enkele bui, donderdag en vrijdag vallen meerdere en zwaardere buien, lokaal met onweer, hagel en windstoten. Na het weekeinde wordt het zonniger en warmer.

Vanavond en vannacht is het droog met wolkenvelden en opklaringen. Het koelt af naar 13 à 14 graden. Morgenochtend overheersen wolkenvelden, morgenmiddag breekt af en toe de zon door. Lokaal kan er een bui vallen. Er waait een stevige zuidwestenwind, aan zee tot vrij krachtig. Het wordt 18 à 19 graden.

Donderdag en vrijdag is het half tot zwaar bewolkt en vallen er vooral overdag een aantal pittige buien. Donderdag wordt het met een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind 17 of 18 graden, vrijdag wordt het een graadje kouder.

Zaterdag en zondag zorgt een hogedrukgebied voor geleidelijke weersverbetering. Zaterdag valt in het oosten nog een bui. Zondag is het droog met wolken, zon en temperaturen oplopend naar 18 tot 22 graden.

Maandag en dinsdag wordt met een zuidelijke wind droge en warme lucht aangevoerd. De zon schijnt en het wordt 20 tot 27 graden.

Vanaf woensdag wordt het minder warm en valt er af en toe een regen- of onweersbui.